Ontdek de 11 oliën uit de starterkit

Blue Relief

De etherische oliemix van Blue Relief is tegelijkertijd koel en muntachtig, maar ook warm en kruidig ​​met een vleugje citrus. Breng het puur aan of combineer met V-6 voor een ontspannende massage. Deze mix creëert een rustgevend, snelwerkend warm-koud gevoel dat comfort biedt wanneer u dit het meest nodig heeft. Plaatselijk aanbrengen met V-6 Enhanced Plantaardige Olie Complex voor een verkwikkende ervaring.

Copaiba

Copaiba heeft een kalmerend, aards aroma dat bij verstuiving een ontspannende omgeving creëert. Voeg een paar druppels Copaiba toe aan je huidverzorgingsproducten, het bevordert namelijk het uiterlijk van een jeugdige, stralende gloed. Ook kan het gebruikt worden om vermoeide spieren te kalmeren. Verdun Copaiba met V-6 en masseer in op de huid.

Digize

DiGize® combineert Dragon, Ginger, Peppermint, Juniper, Fennel, Lemongrass, Anise en Patchouli voor een rustgevende ervaring wanneer gemasseerd over de buik. Heeft een kruidachtig, kruidig ​​aroma. Adem tijdens het reizen Digize rechtstreeks uit de fles in voor rustgevend comort of diffuse wanneer je misselijk bent.

Frankincense

Frankincense wordt al meer dan 3000 jaar gebruikt in religieuze rituelen. Het is heel bekend omdat het de immunologische functie verbetert, de huid mooier maakt en het spirituele bewustzijn vergroot. Diffuse voor een aardse sfeer of verdun en smeer op je hals of polsen tijdens het mediteren.

Lavender

Essentiële olie van lavendel is de meest universele olie en heeft een rustig aroma dat zowel voor de zintuigen als voor de huid rustgevend is wanneer het plaatselijk wordt aangebracht.Lavendel wordt ook wel beschouwd als het wondermiddel van aromatherapie. Naast het rustige aroma, biedt lavendel veel huidverzorging voordelen wanneer het plaatselijk wordt aangebracht.

Lemon

Lemon heeft een fris, opbeurend aroma dat de lucht reinigt en geurtjes verwijdert bij aromatisch gebruik. Lemon staat bekend om zijn reinigende eigenschappen en wordt vanwege deze voordelen veel gebruikt in huidverzorgings- en huis reinigingsoplossingen. Het frisse, pittige aroma maakt het ook een belangrijke topnoot in parfums, evenals een effectieve geurneutralisator bij verstuiving.

Peppermint

Peppermint bevat menthol en heeft een verkwikkend aroma dat kan worden verspreid om een ​​omgeving te creëren die bevorderlijk is voor werk of studie, of plaatselijk kan worden aangebracht om vermoeide spieren te koelen en kalmeren na activiteit. Creëert een verfrissende ademhaling ervaring bij inademing of verneveling.

Purification

Purification® etherische olie melange is een combinatie van Citronella, Lavender, Lemongrass, Mirtle, Rosemary en Tea Tree die is samengesteld om te verspreiden om je huis en werkomgeving te neutraliseren en te reinigen. Het is ook rustgevend voor je huid bij dagelijkse irritaties. Verfrist muffe en muffe plekken met zijn schone, verkwikkende geur.

R.C.

R.C.™ etherische olie melange is een krachtige combinatie van Cypress, Spruce en drie soorten Eucalyptusoliën (E. citriodora, E. globulus en E. radiata). De initialen staan ​​voor respiratoire zorg, omdat deze olie een verfrissende ademhaling ervaring kan bieden.

Stress Away

Stress Away™ etherische olie melange bevat Copaiba, Lime, Cedarwood, Vanilla, Ocotea en Lavender voor een exotisch aroma dat precies wordt gebruikt voor wat de naam zegt en voor het bereiken van een gelukkige en positieve dag. Het is een super populaire olie van Young Living die niet mag ontbreken.

Thieves

Thieves® essentiële olie is een legendarische mix van zuiverende essentiële oliën, Clove, Lemon, Cinnamon Bark, Eucalyptus Radiata en Rosemary, bekend om hun immuun ondersteuning, reinigende eigenschappen en verfrissende ademhaling ervaringen, zowel aromatisch en plaatselijk.