Lees hier de betekenis van de essentiële oliën

Angelica

Angelica is een Essentiële die ook wel de “olie van de engelen” wordt genoemd. De olie heeft kalmerende aromatische eigenschappen, die helpen om een ontspannende omgeving te creëren die het spirituele bewustzijn verhoogt en gevoelens van innerlijke vrede bevordert. De olie creëert een etherische en aardende ervaring. De olie wordt dan ook veel gebruikt om de yoga- en meditatie beoefening te verhogen.

Abundance

Abundance™ is een manifesterende mix die je helpt rijkdom en gezondheid in je leven aan te trekken. Acht essentiële oliën (Abundance™ bevat essentiële oliën van Orange, Frankincense, Patchouli, Clove, Ginger, Myrrh, Cinnamon Bark en Black Spruce) worden gecombineerd om een ​​aroma te creëren dat de frequentie van het energieveld versterkt. Wanneer je in je denkproces wordt gestimuleerd door aroma, creëert de frequentie – het elektrische veld of de aura genoemd – wat de wet van aantrekking wordt genoemd. Om het eenvoudiger te maken, ruik je de Abundance etherische olie-melange en denk je aan overvloed, dan kan het je overvloed brengen, zowel fysiek als emotioneel.

Acceptance

Acceptance™ stimuleert blijdschap en dankbaarheid met deze unieke melange. Verrijkt met ylang-ylang, Hawaiiaans Sandalwood en Neroli. Zoete, doch kruidige geur. Breng in de ochtend, tijdens het stellen van doelen, aan op de hals. Verdun met een basisolie voor een ontspannende massage.

Aroma Life

Aroma Life ™ combineert sesamzaadolie, Cypress, Marjoram, Ylang ylang en Helichrysum om gevoelens te ondersteunen die verband houden met hart gerichte verbindingen. Heeft een kalmerend, fris, kruidachtig zoet aroma. Bevat een unieke en delicate balans van essentiële oliën in een rustgevende basis van sesamzaadolie. Kan je geest energie geven en een gevoel van verbinding creëren.

Aroma Siez

Aroma Siez™ is een exclusieve combinatie van Basil, Marjoram, Lavender, Peppermint en Cypress die een verkwikkend maar kalmerend aroma heeft en rustgevend comfort biedt voor vermoeide spieren.

AromaEase

AromaEase™ is een combinatie van Peppermint, Spearmint, Ginger, Cardamom en Fennel. Het creëert een geur die muntachtig, zoet en rustgevend is en die ondersteuning biedt in tijden van ongemak in het dagelijks leven of wanneer je op reis bent.

Awaken

Awaken™ combineert vijf verschillende Young Living-melanges om te helpen ontwaken en het innerlijke zelfbewustzijn te vergroten om je hoogste potentieel te bereiken. Awaken is vakkundig samengesteld om je te helpen bewust te worden van het grenzeloze potentieel bij aromatisch gebruik. De olie brengt de spirituele energiecentra van het lichaam in evenwicht en is de eerste stap op weg naar positieve veranderingen in je leven. Awaken bevat Joy, Forgiveness, Present Time, Dream Catcher en Harmony.

Basil

De essentiële olie van basilicum heeft een kruidachtig aroma dat de geest verfrist bij inademing en vermoeide spieren kalmeert wanneer het in de huid wordt gemasseerd. Diffuse de olie Basil in tijden van dagelijkse stress voor een kalmerend en opbeurend gevoel te creëren.

Bergamot

Bergamot staat bekend om zijn algemene welzijnsondersteuning. De olie heeft een kalmerend en stemmingsverhogend effect en kan ook ondersteunen bij een goede nachtrust. Bergamot heeft een lichte, zoete citrusgeur. De olie werkt opbeurend maar ook ontspannend.

Black Pepper

De essentiële olie Black Pepper heeft een pittig, energiek aroma. Het diffuse van Black Pepper kan energiek en stimulerend zijn. Verdun Black Pepper met V-6 draagolie en gebruik tijdens een massage of breng het ‘s ochtends verdund aan op de voetzolen om je dag te beginnen met een aromatische boost.

Brain Power

Brain Power™ is een mix van Cedarwood, Frankincense, Lavender en Melissa. Brain Power helpt bij het creëren van een ideale omgeving om te studeren of te werken. Verspreid het op je bureau op het werk, thuis of op school wanneer je op taken probeert te concentreren.

Carrot Seed

Carrot Seed is een essentiële olie met een aards, licht zoet aroma dat hydraterende, verfraaiende en huidreinigende eigenschappen biedt. De olie hydrateert de droge huid. Helpt kleine huidirritaties te verzachten. Reinigt en verjongt de huid.

Cedarwood

De essentiële olie Cedarwood staat bekend om zijn kalmerende en aardende aroma, dat kan worden gecombineerd met lavendel als onderdeel van je bedtijd routine. Het biedt ook voordelen voor huid- en haarverzorging wanneer het plaatselijk wordt aangebracht, waardoor het een geweldige aanvulling is op jegezichtsverzorging routine of shampoo.

Christmas Spirit

Christmas Spirit™ is een combinatie van groenblijvende, citrus en kruiden – Northern Lights Black Spruce, Orange en Cinnamon Bark – en doet denken aan wintervakanties om herinneringen op te roepen van vreugde, geluk, comfort en veiligheid. Je zult het hele jaar door van deze geur houden. Heeft een opbeurend, verkwikkend en vrolijk aroma. Perfect om te gebruiken tijdens vakantie bijeenkomsten. Fantastisch om cadeau te doen aan vrienden

Cinnamon Bark

Essentiële olie Cinnamon Bark heeft een warm, kruidig ​​aroma dat de lucht reinigt en een verwarmend gevoel op de huid creëert wanneer het plaatselijk wordt aangebracht. Het is een kruidig aroma dat warme herinneringen aan de feestdagen oproept zodra je deze diffused

Citrus Fresh

Citrus Fresh™ etherische olie-melange combineert essentiële oliën van Orange, Grapefruit, Mandarin, Tangerine, Lemon en Spearmint om de lucht te reinigen met een opbeurend en verfrissend aroma.

Clarity

Clarity™ bevat 12 essentiële oliën voor een aroma dat gevoelens van stabiliteit, focus.Creëert een omgeving met meer focus voor je ziel en geest. Heeft een kruidachtig, rustgevend aroma. Nodigt een gevoel van duidelijkheid en productiviteit uit.

Clove

Clove heeft een kruidige, warme geur die meteen bekend is vanwege de connectie met herfst- en wintervakanties. Clove wordt veel gebruikt in massage oliën en producten voor persoonlijke verzorging.

Common Sense

Common Sense is een combinatie van Frankincense, Ylang ylang, Ocotea, Goldenrod, Rue, Dorado Azul en Lime en heeft een geconcentreerd aroma dat perfect is om te verspreiden tijdens het nemen van beslissingen, tijdens vergaderingen of op het werk. Heeft een zoet, bloemig aroma met een vleugje rustgevende kruiden.

Cool Azul

Cool Azul® een combinatie van 14 essentiële oliën. Het heeft een stimulerend aroma om je herstel routine na de training te ondersteunen en biedt een verkoelend aromatisch gevoel. Cool Azul-producten zijn prachtige hulpmiddelen die een verkoelende aromatische sensatie bieden voor of na elke fysieke activiteit. Ze zijn geweldig voor iedereen, vooral sportliefhebbers, fysiotherapeuten en massagetherapeuten. Heeft een koel, muntachtig aroma. Creëert een verkoelend gevoel bij plaatselijke toepassing. Geweldig voor gebruik voor, tijdens en na lichamelijke activiteit.

Copaiba

Copaiba heeft een kalmerend, aards aroma dat bij verstuiving een ontspannende omgeving creëert. Voeg een paar druppels Copaiba toe aan je huidverzorgingsproducten, het bevordert namelijk het uiterlijk van een jeugdige, stralende gloed. Ook kan het gebruikt worden om vermoeide spieren te kalmeren. Verdun Copaiba met V-6 en masseer in op de huid.

Cypress

Cypress heeft een fris, kruidachtig aroma dat een gevoel van veiligheid en aarding kan bevorderen. Diffuse de olie eventueel met Frankincense en Cedarwood tijdens een meditatie om een ​​aardende en serene omgeving te creëren. Verdund met V-6 draagolie kan Cypress worden gebruikt om onzuiverheden op de huid te verminderen.

Digize

DiGize® combineert Dragon, Ginger, Peppermint, Juniper, Fennel, Lemongrass, Anise en Patchouli voor een rustgevende ervaring wanneer gemasseerd over de buik. Heeft een kruidachtig, kruidig ​​aroma. Adem tijdens het reizen Digize rechtstreeks uit de fles in voor rustgevend comort of diffuse wanneer je misselijk bent.

Dragon Time

Dragon Time™ is een combinatie van Fennel, Clary Sage, Marjoram, Lavender, Yarrow en Jasmine en is gericht op vrouwen vanwege het balancerende en rustgevende aroma dat een gevoel van comfort creëert. Het zoete, kruidachtige aroma kan gevoelens van stabiliteit en kalmte bevorderen. Adem het in of verstuif het voor een moment van rust wanneer je dag je overweldigt.

Dream Catcher

Dream Catcher™ etherische oliemelange combineert 17 essentiële oliën om een ​​aroma te creëren dat creatieve gedachten kan opwekken en dromen en visualisaties kan versterken, waardoor een groter potentieel inzicht wordt bevorderd om je dromen te realiseren en op je pad te blijven. Heeft een aardend, kalmerend aroma. Geformuleerd met een aroma om dromen en visualisaties te verbeteren en emotionele creativiteit te stimuleren. Heeft een aangenaam aroma dat een aura van positieve gedachten en energie versterkt.

Elemi

De essentiële olie Elemi komt uit dezelfde botanische familie als Frankincense en heeft vergelijkbare eigenschappen en voordelen – van huidverzorging tot aromatisch gebruik tijdens bijvoorbeeld meditatie. De olie heeft een bosachtig, fris en wierookachtig aroma. Het is een geweldige spirituele olie om je energiecentra op één lijn te brengen bij gebruik tijdens meditatie.

EN-R-GEE

EN-R-GEE ™ is een combinatie van Rosemary, Juniper, Lemongrass, Nutmeg, Idaho Grand Fir, Clove en Black Pepper voor een verkwikkende aromatische boost bij de voorbereiding op een van de uitdagingen van het leven of veeleisende optredens wanneer je die het meest nodig hebt.

Endoflex

EndoFlex™ bevat Spearmint, Sage, Geranium, Myrtle, German Camomile en Nutmeg in een basis van sesamzaadolie. Het helpt bij het creëren van een kalmerend en evenwichtig aroma, waardoor de vitaliteit wordt versterkt wanneer het aromatisch wordt verspreid en plaatselijk wordt aangebracht. Heeft een muntachtig fris, kruidachtig, zoet aroma.

Eucalyptus Blue

De olie van deze botanische plant bevat veel eucalyptol, wat bij verstuiving bijdraagt ​​aan de kalmerende en verkwikkende geur. De olie heeft een scherp, schoon, fris aroma. Kan worden verstuift of ingeademd worden om het gevoel van dieper ademen te bevorderen. Het creëert een verkoelend en rustgevend gevoel wanneer het plaatselijk verdund wordt aangebracht op de huid. Ook creëert de geur een spa-achtige omgeving.

Eucalyptus Globulus

Eucalyptus Globulus staat bekend om zijn reinigende eigenschappen en stimulerende geur, en net als andere toepassingen van eucalyptusolie wordt het vaak plaatselijk of aromatisch verspreid. Wanneer je de olie verstuift, geeft Eucalyptus Globulus kamers en kantoren een verfrissende sfeer die perfect is voor ruimtes waar je studeert, mediteert of sport. Het creëert een verkoelend en rustgevend gevoel wanneer het in de huid wordt gemasseerd, bijvoorbeeld op het hoofd, de nek, de borst of onder de neus.

Eucalyptus Radiata

Eucalyptus Radiata etherische olie bevat eucalyptol, dat zorgt voor een verfrissende ademhaling ervaring met een kamferachtig aroma dat elke benauwde omgeving verfrist. Het bevordert een rustige omgeving voor het slapengaan en heeft een stimulerend, rustgevend aroma wanneer aangebracht op hoofd, nek, borst.

Forgiveness

Forgiveness™ is geformuleerd als een ondersteunende spirituele mix van 15 essentiële oliën om een ​​kalm, opbeurend gevoel te creëren wanneer je jezelf en anderen vergeeft. Forgiveness zal je helpen om van zelfverloochening af te komen, zodat je patronen uit het verleden kunt vergeven, vergeten en loslaten zonder wrok te koesteren. Begin met jezelf te vergeven, ook al is het voor de kleinste dingen. Laat het aroma van de 15 essentiële oliën je helpen herinneren dat vergeving het belangrijkste is voor je spirituele evolutie. Heeft een geruststellend aroma met subtiele citrustonen. Helpt gevoelens van genade en gemak te vergemakkelijken. Bevat Rose, die een gevoel van liefde en mededogen oproept.

Frankincense

Frankincense wordt al meer dan 3000 jaar gebruikt in religieuze rituelen. Het is heel bekend omdat het de immunologische functie verbetert, de huid mooier maakt en het spirituele bewustzijn vergroot. Diffuse voor een aardse sfeer of verdun en smeer op je hals of polsen tijdens het mediteren.

Geranium

De essentiële olie Geranium wordt vaak gebruikt in parfums vanwege het opbeurende aroma, en het kan onregelmatige huidtinten en fijne lijntjes verminderen wanneer het plaatselijk wordt aangebracht. Diffuse voor een helder en opbeurend aroma of gebruik het in je verzorgingsritueel.

Ginger

De essentiële olie Ginger staat bekend als de ‘olie van empowerment’. Het biedt een warme, kruidige aromatische ervaring wanneer het wordt verspreid of plaatselijk wordt aangebracht.

Grapefruit

Grapefruit heeft een fris, opbeurend citrusaroma dat de lucht verfrist bij verstuiving. De olie neutraliseert ongewenste geuren en reinigt de lucht bij verstuiving. Het biedt ook een reinigende werking, waardoor het een populaire toevoeging is aan huidverzorgings- en schoonmaakproducten voor thuis.

Gratitude

Gratitude™ helpt een dankbare houding te bevorderen en helpt je de zegeningen in je leven te omarmen. Het opbeurende aroma nodigt uit tot een gevoel van emotionele en spirituele vooruitgang. Dankbaarheid is een oefening en een houding. Wanneer je je concentreert op dingen waar je dankbaar voor bent in plaats van dingen die je dwars zitten, stel je jezelf open om meer positiviteit te ontvangen. Het leven stroomt beter als je hart en geest open zijn van dankbaarheid.

Grounding

Grounding™ is een unieke combinatie van White Fir, Black Spruce, Ylang ylang, Pine, Cedarwood, Angelica en Juniper. Het vult gevoelens aan van stabiliteit, helderheid en spiritualiteit met zijn betoverende geur die een sfeer kan creëren voor het vinden van zelfbewustzijn. Biedt een versterkend en aardend aroma dat professioneel vertrouwen en gedrevenheid kan aanmoedigen. Een fundamentele oliemix voor het creëren van een algeheel gezond perspectief op het leven. Een evenwichtig aroma van essentiële oliën dat een geaard algemeen welzijn ondersteunt

Harmony

Harmony™ is een voortreffelijke combinatie van 17 premium essentiële oliën. Het heeft een evenwichtig aroma dat de energiecentra van het lichaam ondersteunt en gevoelens van harmonie en welzijn versterkt. Deze olie mix heeft een geweldige manier om het beste in iedereen te versterken. Harmony is ook een geweldige toevoeging aan de verf die je in je huis gebruikt om intenties van harmonie te creëren. Heeft een harmoniserend en balancerend aroma. Stimuleert gevoelens van welzijn. Bevordert gevoelens van vertrouwen en duidelijkheid

Highest Potential

Highest Potential™ combineert 23 essentiële oliën en heeft een spiritueel, exotisch aroma dat helpt om afleiding te elimineren. Het stelt je in staat om contact te maken met het Goddelijke en je eigen potentieel te zien, en ondersteunt je om je doelen en dromen te bereiken door je gedachten en acties te verheffen.

Hinoki

Hinoki-etherische olie is van oudsher gebruikt voor het verfrissen van de ziel en wordt gebruikt om een ​​rustige sfeer te creëren die kan helpen het spirituele bewustzijn te vergroten. De olie heeft een lichte, houtachtige, citrusachtige geur en is daarnaast een geweldige aanvulling op een post-workout massage.

ImmuPower

ImmuPower combineert Hyssop, Mountain Savory, Cistus, Camphor, Frankincense, Oregano, Clove, Cumin en Dorado Azul en heeft een scherp, krachtig aroma dat ondersteuning biedt voor een gezonde levensstijl, vooral tijdens seizoenswisselingen. De naam zegt het eigenlijk al.

Inner Child

Inner Child™ is een spiritueel aroma van acht essentiële oliën, samengesteld om je aan te moedigen om opnieuw contact te maken met je innerlijke zelf en te ontdekken wie je bent en je ware identiteit, gebruikmakend van de speelsheid en onschuld van je kleine kind. Heeft een citrusachtig, zoet, rustgevend, bloemig aroma. Perfect om te gebruiken terwijl je werkt aan het verbinden met je innerlijke kind. Helpt je te inspireren om met een kinderlijk optimisme en een kinderlijke kijk te leven

Jasmine

Essentiële olie Jasmine wordt al eeuwenlang vereerd als een symbool van liefde en zuiverheid, het harmoniseren van tegenstellingen om heelheid te bevorderen. Jasmijn heeft een rijk, zwoel aroma dat prachtig samengaat met citrus en andere bloemige essentiële oliën om de stemming te bepalen voor verwennerij en romantiek. Plaatselijk aangebracht, bevordert het het uiterlijk van een stralende huid en gezond uitziend haar en laat het een subtiel geparfumeerde, weelderige geur achter.

Joy

Joy™ etherische oliemelange is een exotische combinatie van essentiële bloemen- en citrusoliën, waaronder Ylang Ylang, Geranium, Jasmine, Palmarosa, Rose, Bergamot, Lemon en Tangerine, om de frequentie van zelfliefde te versterken en vreugde in je hart te brengen. Inspireert romantiek met zijn verwennerij, spa-achtige aroma. Creëert een vrolijke aromatische ervaring wanneer toegepast op polsen of hart. Kan als parfum of eau de cologne worden gedragen.

JuvaFlex

JuvaFlex® is een combinatie van Blue Tansy, Fennel, Geranium, Helichrysum, Roman Chamomile en Rosemary, heeft een ontwakend aroma dat reiniging en het algeheel welzijn ondersteunt wanneer het plaatselijk wordt aangebracht en wordt ingeademd. Heeft een rustgevende, zoethoutachtige, bloemige geur.

Kunzea

Essentiële olie Kunzea biedt veel van dezelfde reinigende en samentrekkende voordelen als Tea Tree, met een delicater aroma en een zachtere werking op de huid. Heeft een kruidig, houtachtig aroma. Werkt verzachtend voor de huid bij plaatselijk aanbrengen. Reinigt de lucht en neutraliseert ongewenste geurtjes. Helpt het uiterlijk van puistjes te verminderen en werkt verzachtend voor vermoeide spieren na inspanning.

Lavender

Essentiële olie van lavendel is de meest universele olie en heeft een rustig aroma dat zowel voor de zintuigen als voor de huid rustgevend is wanneer het plaatselijk wordt aangebracht.Lavendel wordt ook wel beschouwd als het wondermiddel van aromatherapie. Naast het rustige aroma, biedt lavendel veel huidverzorging voordelen wanneer het plaatselijk wordt aangebracht.

Lemon

Lemon heeft een fris, opbeurend aroma dat de lucht reinigt en geurtjes verwijdert bij aromatisch gebruik. Lemon staat bekend om zijn reinigende eigenschappen en wordt vanwege deze voordelen veel gebruikt in huidverzorgings- en huis reinigingsoplossingen. Het frisse, pittige aroma maakt het ook een belangrijke topnoot in parfums, evenals een effectieve geurneutralisator bij verstuiving.

Lemongrass

Lemongrass heeft een fris aroma dat geurtjes neutraliseert en een uitstekende aanvulling is op schoonmaakmiddelen voor thuis. Plaatselijk aangebracht, kan het worden gebruikt om de huid te reinigen. Ook verbetert het de massage na een lichamelijke activiteit.

Lime

Lime heeft een scherp, groen citrusaroma dat de zintuigen met zijn verfrissende citrus aroma verheft. Zowel aromatisch als plaatselijk.

M-Grain

M-Grain™ is een combinatie van Basil, Marjoram, Lavender, Roman Chamomile, Peppermint en Helichrysum. Heeft een kruidachtig, muntachtig, rustgevend, sterk en ontspannend aroma. Gaat prachtig samen met een met hoofd- en nekmassage. Bevat de krachtige eigenschappen van Pepermunt

Melrose

Melrose™ etherische olie melange is een combinatie van vier essentiële oliën: Melaleuca Alternifolia, Melaleuca Quinquenervia, Rosemary en Clove. Het heeft krachtige reinigende eigenschappen die het uiterlijk van de huid ondersteunen.

Mister

Motivation™ etherische olie melange combineert Roman Chamomile, Black Spruce, Ylang ylang en Lavender en heeft een krachtige geur die gevoelens van actie en prestatie kan stimuleren, en positieve energie levert om gevoelens van angst en uitstelgedrag te overwinnen. Heeft een zoet, bloemig aroma. Bevat balancerende eigenschappen die het hart en de ziel verheffen en inspireren.

Motivation

Mister™ etherische olie melange bevat Sage, Fennel, Lavender, Myrtle, Yarrow, Peppermint en sesamzaadolie en is samengesteld om mannen te helpen gracieus ouder te worden door overgangen en cycli te omarmen, vooral gerelateerd aan fysieke en emotionele veranderingen in het leven. Voor vrouwen kan deze oliemelange helpen om een ​​evenwichtige mannelijke energie naar het vrouwelijke welzijn te brengen.

Ocotea

Ocotea heeft een warm, kruidig ​​aroma dat lijkt op, maar delicater is dan dat van kaneelschors. Ocotea wordt al vele jaren vereerd als een spirituele olie en wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt in reinigingsrituelen. Het reinigt de huid bij plaatselijke toepassing.

Orange

Orange heeft een helder, opbeurend aroma dat de lucht reinigt en verfrist wanneer het wordt verspreid en effectief lijmen en resten verwijdert van schone oppervlakken. Plaatselijk aangebracht, kan de etherische olie Orange het uiterlijk van puistjes verminderen.

Oregano

Oregano olie is een van de krachtigste en meest veelzijdige antioxidant essentiële oliën. Het kan helpen het immuunsysteem en de spijsvertering te stimuleren en de energiecentra van het lichaam te versterken. De olie bevat het krachtige bestanddeel carvacrol, dat veel van zijn karakteristieke aroma levert en bijdraagt ​​aan het verwarmende gevoel dat deze olie creëert wanneer het plaatselijk op de huid wordt aangebracht. Vanwege het huidverwarmende gevoel moet de etherische olie van oregano worden verdund om op de huid aan te brengen. Heeft een gedurfd, kruidachtig aroma en helpt de lucht te reinigen wanneer deze aromatisch wordt verspreid.

Palo Santo

Palo Santo etherische olie is van oudsher bekend in Zuid-Amerika als heilig hout. Het komt uit dezelfde botanische familie als wierook en wordt gebruikt bij meditatie en spirituele oefeningen vanwege het inspirerende aroma dat positieve invloeden kan oproepen. Palo Santo kan worden verspreid, ingeademd of plaatselijk kan worden aangebracht. Het heeft een aantrekkelijk, houtachtig aroma. Creëert een aardende, kalmerende omgeving bij aromatisch gebruik. Roept positieve invloeden op met zijn inspirerende aroma. Kan worden gecombineerd met massage vanwege de warme, verfrissende geur.

Panaway

PanAway® etherische olie melange is een combinatie van Clove, Helichrysum, Peppermint en Wintergreen, en zorgt voor een verkoelend en rustgevend gevoel wanneer het wordt aangebracht op vermoeide spieren na lichamelijke activiteit. Een musthave voor elk huis.

Patchouli

Patchouli creëert een kalmerende en aardende omgeving bij verneveling of inademing en kan ook plaatselijk worden aangebracht om de huid te hydrateren. Patchouli verbetert het uiterlijk van een droge huid, vermindert het verschijnen van puistjes en heeft een kalmerend en aardend aroma dat vaak wordt gebruikt in parfums en dat gevoelens van kalmte en vrede bevordert. Past goed bij veel andere essentiële oliën om parfums en roll-ons te maken.

Peace and Calming

Peace & Calming® etherische olie melange is een combinatie van Blue Tansy, Orange, Tangerine, Patchouli en Ylang Ylang die een moment van rust creëert in je dagelijks leven. De olie is een geweldige toevoeging voor activiteiten zoals yoga, meditatie, massages en voor als je gaat slapen. Heeft een geruststellend, fris citrus aroma.

Peace and Calming ||

Peace & Calming II™ etherische olie melange is een combinatie van Tangerine, Orange, Ylang Ylang, Patchouli, German Chamomile, Vetiver, Cistus, Bergamot, Cassia, Davana en Northern Lights Black Spruce die een moment van rust geeft in je dagelijks leven. De olie is een geweldige toevoeging voor activiteiten zoals yoga, meditatie, massages en voor als je gaat slapen. Heeft een geruststellend, fris citrus aroma.

Peppermint

Peppermint bevat menthol en heeft een verkwikkend aroma dat kan worden verspreid om een ​​omgeving te creëren die bevorderlijk is voor werk of studie, of plaatselijk kan worden aangebracht om vermoeide spieren te koelen en kalmeren na activiteit. Creëert een verfrissende ademhaling ervaring bij inademing of verneveling.

Pine

Essentiële olie van pijnboom heeft een fris, houtachtig en opbeurend aroma dat een verfrissende ademhaling ervaring biedt, gevoelens van positieve energie aanmoedigt en de invloed van negatieve energie afstoot. Wanneer gemengd met andere essentiële oliën zoals Peppermint, Lavender en Eucalyptus, zijn er tal van voordelen.

Purification

Purification® etherische olie melange is een combinatie van Citronella, Lavender, Lemongrass, Mirtle, Rosemary en Tea Tree die is samengesteld om te verspreiden om je huis en werkomgeving te neutraliseren en te reinigen. Het is ook rustgevend voor je huid bij dagelijkse irritaties. Verfrist muffe en muffe plekken met zijn schone, verkwikkende geur.

R.C.

R.C.™ etherische olie melange is een krachtige combinatie van Cypress, Spruce en drie soorten Eucalyptusoliën (E. citriodora, E. globulus en E. radiata). De initialen staan ​​voor respiratoire zorg, omdat deze olie een verfrissende ademhaling ervaring kan bieden.

Raven

Raven™ etherische olie melange is een combinatie van Ravintsara, Eucalyptus Radiata, Lemon, Peppermint en Wintergreen en is ontworpen om je een verfrissende ademhaling ervaring te geven. Heeft een koel, muntachtig, eucalyptus aroma.

Release

Release™ etherische olie blend is een combinatie van 16 essentiële oliën in een olijfolie basis. Het creëert een ontspannend aroma dat het vermogen vergemakkelijkt om alles los te laten wat je niet langer dient. Het bevordert harmonie en balans wanneer het plaatselijk wordt aangebracht of aromatisch wordt verspreid. Heeft een krachtig aroma en past goed bij Valor®, Joy™, Harmony™ en Orange.

Rosemary

Rosemary heeft een robuust, verkwikkend en kruidig aroma dat kan worden gebruikt om een ​​omgeving te creëren die bevorderlijk is voor werk of studie. Het wordt vaak gebruikt in zepen, geurstoffen, shampoos en huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Het ondersteunt het algehele welzijn, bevat antioxidanten en ondersteunt een gezond immuunsysteem.

Rutavala

RutaVaLa™ etherische olie melange is geformuleerd met Rue (Ruta), Valerian en Lavender essentiële oliën en heeft een ontspannend en kalmerend aroma dat een gevoel van vrede en rust terugbrengt. Gebruik het tijdens je avondroutine om je te helpen ontspannen na een lange dag.

Sage

Sage werd traditioneel gebruikt bij het opruimen van rituelen van negatieve energieën en kan op deze manier aromatisch worden gebruikt. De essentiële olie Sage heeft een gedurfd, kruidachtig aroma dat aromatisch.

Sara

Sara™ is een mix van 18 essentiële oliën in een zoete amandelolie basis die is ontworpen als een doelgerichte melange en aroma om onopgeloste gevoelens of uitdagingen van het leven te ondersteunen. Dit is de enige blend van Young Living met extract van witte lotusbloem, waardoor het zeer uniek is.

Sensation

Sensation™ etherische olie melange bevat Coriander, Ylang Ylang, Bergamot, Jasmine en Geranium en is een romantische melange die verfrissend en opwindend is en de opwinding van nieuwe hoogten van zelfexpressie en bewustzijn versterkt. Heeft een sensueel, romantisch aroma. Helpt bij het creëren van een sfeer van ontspanning, rust en Zen. Ondersteunt de sacrale en hart-energiecentra.

Spearmint

Spearmint biedt aromatisch comfort in tijden van occasioneel ongemak wanneer het wordt verspreid of plaatselijk wordt aangebracht. Heeft een koel, muntachtig aroma dat indien nodig direct uit de fles kan worden geïnhaleerd. Voegt een fris, koel aroma toe aan lotions, lichaamsoliën en andere producten voor persoonlijke verzorging.

Stress Away

Stress Away™ etherische olie melange bevat Copaiba, Lime, Cedarwood, Vanilla, Ocotea en Lavender voor een exotisch aroma dat precies wordt gebruikt voor wat de naam zegt en voor het bereiken van een gelukkige en positieve dag. Het is een super populaire olie van Young Living die niet mag ontbreken.

Surrender

Surrender™ is een mix van Lavender, Lemon, Black Spruce, Roman Chamomile, Angelica en Mountain Savory die een aroma geeft om je te helpen je ongefocuste gedrag los te laten en toegewijd te blijven aan je verlangens naar prestatie en succes.

Tangerine

Tangerine is geliefd bij zowel kinderen als volwassenen, met zijn heerlijk zoete aroma dat een gelukkige, tevreden mentaliteit kan creëren wanneer het wordt verspreid. Heeft een zoet, citrusachtig aroma.

Tea Tree

Tea Tree is zeer veelzijdig, ondersteunt een gezond uitziende huid en nagels, neutraliseert geuren en bevordert het uiterlijk van gezond haar en een gezonde hoofdhuid. Ook kan het gebruikt worden als natuurlijke deodorant. Gezien zijn veelzijdigheid is Tea Tree een essentiële olie die niet mag ontbreken in elk huis.

Thieves

Thieves® essentiële olie is een legendarische mix van zuiverende essentiële oliën, Clove, Lemon, Cinnamon Bark, Eucalyptus Radiata en Rosemary, bekend om hun immuun ondersteuning, reinigende eigenschappen en verfrissende ademhaling ervaringen, zowel aromatisch en plaatselijk.

Thyme

De essentiële olie van Thyme bevat de krachtige antioxidant thymol die het immuunsysteem ondersteunt. Essentiële olie van tijm heeft een gedurfd, scherp, kruidig ​​aroma. Kan worden gebruikt om oppervlakken te zuiveren en ongewenste geuren te neutraliseren. Helpt de huid te reinigen en te zuiveren.

Transformation

Transformation™ etherische olie melange combineert negen essentiële oliën, Lemon Peppermint, Sandalwood, Clary Sage, Sacred Frankincense, Idaho Blue Spruce, Cardamom, Ocotea en Palo Santo die je helpen om van gevoelens van duisternis naar een omgeving van licht, hoop, en vreugde te gaan. Het aroma geeft positiviteit en een gevoel van zelfbewustzijn om vooruit te komen en gedrag te transformeren met moed en een innerlijk weten om je verlangens te bereiken.

Valor

Valor® essentiële olie bevat Frankincense, Black Spruce, Blue Tansy, Camphor Wood en Geranium. Valor is een van de originele melanges geformuleerd door Young Living Founder D. Gary Young. De olie kan het uiterlijk van een gezond ogende huid verbeteren. Verbetert massage voor een verjongende ervaring. Een fundamentele dagelijkse melange met een positief aroma om vertrouwen en moed te geven. Creëert een geaarde omgeving voor yoga en meditatie

Vanilla

Vetiver heeft een aardachtige, dikke viscositeit die een zacht, subtiel gevoel op de huid achterlaat. Het aardende aroma ondersteunt een creatief, kalm en gericht bewustzijn voor kinderen, vooral als aanvulling op je nachtelijke routine. Vetiver is een essentiële olie met een diep aards aroma die een creatieve, rustige en gefocuste omgeving kan ondersteunen. Vetiver is een belangrijk ingrediënt in verschillende huidverzorgingsproducten van Young Living. Het helpt ook een egale teint te bevorderen wanneer het plaatselijk wordt aangebracht.

Vetiver

Vanilla heeft een warm, rijk en licht zoet aroma dat de ervaring van vrijwel elke andere essentiële olie verbetert wanneer het plaatselijk wordt aangebracht of aromatisch wordt gebruikt. Kan worden verspreid of plaatselijk worden aangebracht om een ​​warme en rustige omgeving te creëren Kan op de huid worden aangebracht of worden toegevoegd aan je favoriete haar- en lichaamsverzorgingsproducten. Combineert prachtig met essentiële oliën en draagoliën voor aromatische en plaatselijke toepassing.

White Angelica

White Angelica™ etherische olie melange is een speciale formulering van 10 essentiële oliën. Elke essentiële olie in White Angelica is zorgvuldig geselecteerd om bij verstuiving een positieve, vredige atmosfeer te bevorderen. Heeft een zoete, warme, bloemige geur. Kan helpen om gevoelens van vertrouwen en positiviteit te vergroten. Kan een vredige, geruststellende omgeving creëren.

Wintergreen

Essentiële olie van Ylang Ylang, van oudsher bekend om zijn romantische aantrekkingskracht. Heeft een romantisch, zoet, bloemig aroma waarvan historisch werd aangenomen dat het yin en yang in evenwicht bracht. Een veelgebruikt ingrediënt in parfums en producten voor persoonlijke verzorging, Ylang Ylang essentiële olie voegt een luxueus en romantisch aroma toe, terwijl het ook voordelen biedt voor huid en haar.

Ylang Ylang

Essentiële olie van Ylang Ylang, van oudsher bekend om zijn romantische aantrekkingskracht. Heeft een romantisch, zoet, bloemig aroma waarvan historisch werd aangenomen dat het yin en yang in evenwicht bracht. Een veelgebruikt ingrediënt in parfums en producten voor persoonlijke verzorging, Ylang Ylang essentiële olie voegt een luxueus en romantisch aroma toe, terwijl het ook voordelen biedt voor huid en haar.

3 Wise Men

3 Wise Men™ combineert Sandalwood, Juniper, Frankincense, Black Spruce en Myrrh in een basis van zoete amandelolie. Het is een zeer krachtige mix om negatieve gedachten los te laten om opnieuw op één lijn te komen met de hogere macht. Heeft een kruidig, wierook aroma. Helpt gevoelens van eerbied en spiritueel bewustzijn te bevorderen. Kan een gevoel van aarding geven. Kan gebruikt worden bij yoga en meditatie.