De werking van Dalmatiër Jaspis

Dalmatier Jaspis Trommelstenen

De kristallen wereld is een fascinerende plek vol met verschillende soorten edelstenen en mineralen. Eén van deze bijzondere stenen is de Dalmatiër jaspis. Deze kristal, met zijn kenmerkende zwarte stippen op een beige/witte achtergrond, wordt geprezen om zijn vele voordelen voor lichaam en geest.

De Dalmatiër jaspis is een kwarts met insluitsels van zwarte toermalijn. Het is een aardende steen die ons helpt om ons te verbinden met de energie van de aarde. Dit kan ons helpen om ons meer gecentreerd en in balans te voelen, vooral in tijden van stress en onrust. Deze kristal heeft een kalmerende werking en kan ons helpen om negatieve emoties los te laten en meer rust en harmonie te vinden.

Eén van de grootste voordelen van de Dalmatiër Jaspis is zijn vermogen om ons te helpen ons zelfvertrouwen en zelfrespect te versterken. Deze kristal heeft een positieve invloed op het basischakra en kan ons helpen om ons veiliger en meer geborgen te voelen in onszelf. Dit kan ons helpen om ons beter te uiten en ons meer op ons gemak te voelen in sociale situaties. Het kan ook ons helpen om onze eigen grenzen te begrijpen en te respecteren.

De Dalmatiër jaspis wordt ook vaak gebruikt voor het bevorderen van creativiteit en inspiratie. Het kan ons helpen om onze creatieve energie te laten stromen en ons te openen voor nieuwe ideeën en perspectieven. Deze kristal kan ons helpen om meer plezier en vreugde in ons leven te brengen en ons te herinneren aan het belang van speelsheid en spontaniteit.

Een ander voordeel van de Dalmatiër jaspis is zijn vermogen om ons te helpen bij het verwerken van emotionele trauma’s en het loslaten van oude gewoonten en patronen die ons niet langer dienen. Het kan ons helpen om ons bewust te worden van de emotionele blokkades die ons belemmeren en ons helpen om deze blokkades los te laten en meer vrijheid en vreugde in ons leven te ervaren.

De Dalmatiër Jaspis heeft ook fysieke voordelen. Het wordt vaak gebruikt voor het bevorderen van een gezonde spijsvertering en het verlichten van maag- en darmproblemen. Deze kristal kan ook helpen bij het verminderen van ontstekingen en het bevorderen van de genezing van wonden en blessures. Het wordt ook gebruikt voor het versterken van het immuunsysteem en het bevorderen van een gezonde slaap.

Tot slot kan de Dalmatiër Jaspis ons helpen bij het vinden van onze levensdoel en ons te herinneren aan ons innerlijke kompas. Het kan ons helpen om ons te concentreren op wat werkelijk belangrijk is in ons leven en ons te herinneren aan onze unieke gaven en talenten. Deze kristal kan ons helpen om onze creatieve visie te manifesteren en ons te ondersteunen bij het bereiken van onze doelen en dromen.