De werking van Lapis Lazuli

Lapis Lazuli Trommelstenen

Lapis lazuli is een prachtige halfedelsteen die niet alleen esthetische voordelen biedt, maar ook een aantal andere voordelen heeft. Van de geneeskunde tot de spiritualiteit, deze steen wordt al duizenden jaren gebruikt voor zijn heilzame eigenschappen en blijft tot op de dag van vandaag een populaire keuze. In deze blogpost zullen we de vele voordelen van lapis lazuli bespreken en waarom het een waardevolle toevoeging kan zijn aan je collectie van edelstenen.

Een van de belangrijkste voordelen van lapis lazuli is de kalmerende en ontspannende werking op de geest. Het wordt vaak gebruikt om stress, angst en depressie te verminderen. De steen kan helpen om emoties in evenwicht te brengen en negatieve gedachten om te zetten in positieve. Het kan ook helpen bij het verlichten van hoofdpijn en migraine.

Lapis lazuli wordt ook beschouwd als een spirituele steen. Het wordt geassocieerd met het derde oog chakra en kan helpen bij het verbeteren van intuïtie en spiritueel bewustzijn. Het kan helpen bij het ontwikkelen van helderziendheid en telepathische vermogens. Het kan ook helpen bij meditatie en visualisatie.

Een ander voordeel van lapis lazuli is de helende kracht die het biedt. Het wordt vaak gebruikt om de bloeddruk te verlagen en om de algehele gezondheid te verbeteren. Het kan helpen bij het genezen van ziekten zoals astma, slapeloosheid, eczeem en problemen met de schildklier. Het wordt ook gebruikt om het immuunsysteem te versterken en het lichaam te reinigen van gifstoffen.

Lapis lazuli heeft ook een positieve invloed op relaties. Het kan helpen bij het verbeteren van communicatie en het versterken van vriendschappen. Het kan ook helpen bij het aantrekken van liefde en romantiek. Het kan helpen bij het creëren van harmonie en evenwicht in relaties.

Naast deze voordelen heeft lapis lazuli ook een aantal praktische toepassingen. Het wordt vaak gebruikt in de sieradenindustrie vanwege de mooie blauwe kleur en de glanzende afwerking. Het wordt gebruikt om kettingen, armbanden en oorbellen te maken en wordt vaak gecombineerd met andere edelstenen.